Bunicuța voluntar la CERT Transilvania

În acest sfârșit de săptămână bunicuții au profitat de vremea caldă pe terasa restaurantului Rod, care le-a făcut cadou un prânz mega delicios. Toți bunicuții invitați au venit la masă, mai puțin doamna Elena. Desigur, nu ne-a onorat cu prezența din cauza unui motiv bine întemeiat.

Sâmbătă, cei de la CERT Transilvania au organizat o acțiune de împădurire în zona Hoia-Suceagu, în apropiere de Cluj-Napoca. Prin completarea unui formular puteai deveni chiar tu unul dintre voluntarii CERT care au plantat 15.000 de puieți pe o suprafață de 3 ha, activitate la care s-a înscris voluntar și draga noastră bunicuță Elena. Zicem că merită toate felicitările și aprecierile noastre, deoarece a contribuit la crearea unui mediu înconjurator mai sănătos și curat și reprezintă un adevărat exemplu de implicare civică pentru o societate mai bună și mai educată.

Doamna Elena transmite că s-a simtit minunat. Echipa ei a fost formată dintr-un grup de studenți de la master alăuri de care a plantat copăceii, iar în pauza de masă s-a bucurat alături de ceilalți voluntari de o masă gustoasă și acorduri de chitară și vioară. Bunicuța  a rămas plăcut impresionată după această experiență.

,, O lume civilizată. Îmi place mult tineretul nostru din ziua de azi: sunt buni, civilizați, cu mult bun simț și văd lumea cu totul altfel, dar o văd în cel mai bun sens”, ne-a mai povestit doamna Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.