„Despre Dragoste” by Aldo Blaga spectacol caritabil

Aldo Blaga este un vechi prieten de-al nostru. Se implică cu mare drag ori de câte ori îi permite timpul în proiectele caritabile (nu doar) ale asociație Magic People. Ultimul proiect la care a răspuns pozitiv a fost ediția cu numărul 7 a celui mai mare proiect al nostru, Nepoți de Crăciun.

Hai să vorbim despre dragoste! este invitația pe care o lansează Aldo Blaga, pe 3 martie 2017, celor care doresc să se simtă bine și să facă și o faptă bună în același timp. Fostul concurent de la Vocea României şi X Factor și-a ”dăruit” lansarea albumului ”Despre Dragoste” unei cauze nobile, sprijinirea Asociaţiei MagicPeople, Voluntar de Cluj şi VIVAD, astfel că spectacolul se va desfășura sub sloganul ”Uniți, dăruim!”.

Evenimentul va avea loc vineri, 3 Martie 2017, în Cluj-Napoca, la Cinema Mărăști, strada Aurel Vlaicu, nr 3A, 108 de la ora 20:00.

Va fi un spectacol complet, de muzică, dans și magie…la propriu! Alături de Aldo Blaga & TzikaSaxOrchestra, va mai urca pe scenă și Cristian Gog.

Vă invit la două ore de spectacol inedit, emoţionant, antrenant, romantic și colorat în urma căruia să-i inspiraţi şi pe cei din jurul vostru să fie mai darnici, mai uniţi, pentru că…uniţi, dăruim! – Aldo Blaga.

Intrarea la spectacolul din 3 Martie este pe bază de bilet (50 lei categoria 1 și 30 lei categoria 2). Va fi asigurată deasemenea şi o urnă unde cei mai darnici dintre voi, vor putea să sprijine în plus cauzele mai sus-numite. Pentru mai multe informaţii sau rezervări: Agenţia Teatrală – Piaţa Ştefan cel Mare nr. 14 – 0264 595 363

50% din încasările albumului ”Despre dragoste”, donate în scopuri caritabile.

Dincolo de lansarea ce a avut loc în București, întregul album în sine este un testimonial adus de Aldo Blaga dorinței sale de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși. El a luat decizia de a dona 50% din încasările generate din vânzarea albumului și concertele de lansare către cauze caritabile.

”Albumul meu de debut, copilul meu de suflet, încununarea a peste 10 ani de creaţie componistică, ”Despre Dragoste” se vrea un vehicul, un mijloc prin care să inspir oamenii să dăruiască, să ajute, regăsindu-se, mai mult ca sigur, în cel puțin una dintre piese, astfel implicându-se activ în comunitatea din care fac parte”, își descrie Aldo Blaga albumul său de debut.

Primul single de pe albumul „Despre Dragoste” poate fi ascultat mai jos:

1 thought on “„Despre Dragoste” by Aldo Blaga spectacol caritabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.