”Despre dragoste” – spectacol caritabil

Cum ai putea să te bucuri mai tare de un început de weekend, dacă nu în compania familiei, prietenilor?

Cam așa ne-am petrecut noi seara de vineri la un super concert marca Aldo Blaga, la lansarea noului sau album ,,Despre Dragoste”.

Momente emoționante, romantice și speciale le-am trăit la unison cu ceilalți participanți din public prin dans, muzică și cântec la un spectacol inedit.

Atmosfera din sală a fost una antrenantă, colorată și ridicată la standarde de 5 stele de către Aldo Blaga și TzikaSaxOrchestra împreună cu invitații: Mihaela Tatu, mentalistul Cristian Gog, trupa de improvizație ImproȘtim.

În sală au predominat zâmbetele, voia bună, distracția, dar și bucuria de a putea ajută comunitatea, deoarece o parte din încasările biletelor a fost donate de către prietenul nostru Aldo în spriinirea proiectelor Asociației Magic People, Asociația VIVAD, Voluntar de Cluj și Asociatia Down- Centrul Educaţional Raluca.

Și pentru că experiența a fost atât de plăcută urmează să o repetăm și la Satu Mare, unde ne vom bucură de încă un spectacol pe cinste. Sperăm ca evenimente la fel că cel de vineri să se repete cât mai des. Nu putem reda exact în cuvinte cum ne-am simțit, dar vă lăsăm mai jos câteva poze și vă invităm să vizualizați albumul foto de pe Facebook să vă faceți o idee in acest sens.

1 thought on “”Despre dragoste” – spectacol caritabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.