martie 2, 2017

Materiale presă

Salut! Numele meu este Andrada (mesagerul@ magicpeople.ro) și sunt mândru comunicator Nepoți de Crăciun. Nepoți de Crăciun, după cum bine știți, este și numele voluntarilor din cadrul asociației Magic People, asociație care face o grămadă de lucruri frumoase pentru comunitatea de vârstnici din Cluj-Napoca și nu numai.

Unul dintre cele mai de impact proiecte a luat naștere în anul 2010 și are ca obiectiv strângerea de alimente și fonduri pentru a dărui pachete de Crăciun vârstnicilor.

Pe lângă acest proiect, Nepoți de Crăciun, noi, voluntarii de la Magic People mai organizăm și derulăm multe alte proiecte care îi au ca beneficiari pe clujenii de toate vârstele.

Sprijinul oamenilor de media, a celor care dau informația mai departe este extrem de important într-o societate sănătoasă, știm și apreciem ajutorul pe care-l primim. Indiferent că discutăm de un trust media, o companie de știri, un site, un blog, o publicație, sau chiar de oameni dragi și simpatici care dau informația mai departe pe propriile canale social media.

Abonare comunicate de presa | Ajută-ne să dăm informația mai departe!


Kit media Magic People

Istoric comunicate de presă: