Noi suntem Nepoți de Crăciun. Voi?

Suntem din nou în acea perioadă a anului când simțim la tot pasul spiritul sărbătorilor de iarnă. Și ce este mai frumos în această perioadă decât să fii înconjurat de cei dragi, de zâmbete,să dăruiești și să primești, să simți energia magică prin tradițiile specifice?

Bunicii parcă ne fac sărbătorile mai frumoase cu toate poveștile pe care ni le spun la gura sobei, grija pe care ne-o poartă și toate bunătățile pe care le pregătesc cu atâta drag.

Moment captured by Mariș Marius | the-workaholic.com

Din păcate există totodată cazuri când oamenii nu se pot bucura de tot ce înseamnă aceste minunate sărbători din cauza singurătății sau a unei situații financiare mai puțin favorabilă.

Tocmai din această cauză este momentul să le mulțumim bunicuților pentru cea mai frumoasă etapă, copilăria, în care ne-au fost alături necontenit.

Dacă în anul 2010, la prima ediție am reușit să ajungem la 50 de bunicuți, campania Nepoți de Crăciun a ajuns în acest an la a VIII-a ediție și își propune să adune 3000 de pachete cu alimente pentru bunicuții din 4 județe: Cluj, Mureș, Alba respectiv Sălaj.

Te invităm să fii și TU Nepot de Crăciun alături de noi și să aducem bunicuților o bucurie, să le oferim un cadou, un gând bun și o îmbrățisare.

Moment captured by Mariș Marius | the-workaholic.com

Campania de strângere de alimente se desfășoară până la data de 3 decembrie, timp în care poți alege să donezi fie în contul Asociației Magic People RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Banca Transilvania sau accesând următorul link http://nepotidecraciun.ro/doneaza/.

Dacă alegi opțiunea de a cumpăra alimente te rog să ne contactezi pentru a afla ce este necesar pe site la secțiunea contact sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/NepotiDeCraciun/?ref=br_rs

Împreună facem fericiți 3000 de bunicuți, așa cum la rândul lor ei ne-au făcut fericiți de atâtea ori.

Moment captured by Mariș Marius | the-workaholic.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.