Prânz cu bunicuții la Rod

De la vremea din ce în ce mai frumoasă și tot mai caldă, parcă nu-ți mai vine să stai în casă. Ar fi și păcat să nu te bucuri de razele soarelui la o terasă, de ce nu? Și dacă ești în compania persoanelor dragi totul este perfect. Datorită inițiativei celor de la restaurant Rod am avut parte de un weekend reușit, în care ne-am bucurat de primăvară.

Vă povesteam zilele trecute că doamna Elena, bunicuța voluntar CERT Transilvania nu ne-a onorat cu prezența la prânzul mega delicios servit împeună cu bunicuții. Dar vrem să vă povestim puțin cum ne-am petrecut o superbă după-masă într-o zi însorită datorită prietenilor noștri de la Rod. Ei sunt cei care au fost de această dată nepoți pentru bunici printr-o invitație la masă, care le-a transformat ziua de sâmbătă într-una aparte.

Am fost și noi, doar nu puteam pierde vreo ocazie care ne face o mare plăcere: să petrecem timp cu bunicuții, să vedem cum se mai simt și bineînțeles să degustăm super bunătățile celor de la Rod. Deci le mulțumim și recomandăm, iar bunicii au confirmat și ei acest lucru. Am petrecut timp frumos împreună, am povestit, am râs, ne-am relaxat, am savurat un deliciu de nectar de măcieșe și mâncarea…nici nu are sens să vă spunem cât de bună este pizza, trebuie să o încercați și voi. Ce ne-a bucurat cel mai tare este fapul că bunicuții au fost super încântați de această ieșire. Sperăm să se repete cât mai des.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.