Redirecționați 2% din impozitul pe venit către Asociația Magic People

Pana in 25 mai 2015, puteti sa completati formularul prin care redirectionati 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Magic People.

De-a lungul celor 5 ani de activitate, am reusit sa fim alaturi de varstnicii din centrele de zi din Cluj si de copiii care au probleme de sanatate sau financiare.

Pana acum am reusit sa facem pentru ei cele 5 editii Nepoti de Craciun, le-am organizat un picnic si i-am sarbatorit de ziua varstnicului, le-am dus cate o floare bunicutelor de 8 martie si am reusit sa pornim un program prin care copiii de la centrul comunitar EveryChild pot sa isi petreaca timpul in compania bunicilor de la centrul de zi nr 1 din Cluj.

Anul acesta, vom incerca sa fim mai aproape de cei care au nevoie de atentie si de iubire:

  • vom organiza cate un eveniment pentru varstnici in fiecare luna
  • vom avea proiecte marete, de lunga durata atat pentru varstnici cat si pentru copii

Insa oricat de frumos ar fi tot ceea ce facem, avem nevoie de resurse materiale, iar dumneavoastra ne puteti ajuta daca redirectionati cei 2% din impozitul pe venit.

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati formularul 230  daca sunteti salariat, sau formularul 200 daca aveti si alt tip de venituri (ex. din activitati independente) si sa il depuneti in 2 exemplare la Finante, pana la data de 25 mai 2015. In cazul in care va este mai indemana, puteti sa ne transmiteti noua cele 2 exemplere (completate si semnate), iar firma noastra de contabilitate se va ocupa de depunerea lor la Administratia Finantelor Publice.

Adresa de corespondenta:
SC Class Fiscal Consulting SRL
Str. I. Budai Deleanu nr.32
Cluj Napoca 400474, Cluj

Va multumim pentru ca ne ajutati sa facem lucruri frumoase pentru nepoti si bunici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.