Tendințe primăvară/vară de la bunicuțe

Bunicuțele de la Centrul de Zi nr 2 ne-au arătat ce se poartă și cum se poartă în această primavară. Au defilat cu propriile creații vestimentare și accesorii la o super prezentare de modă la Casino Parcul Central.Ne-am simțit extraordinar și alături de alți invitați care ne-au încântat cu muzica lor.

Bunicuțele noastre dragi au prezentat concepte vestimentare potrivite pentru diverse evenimente. De la ținute lejere de zi până la rochii de seară, inclusiv și o rochie de mireasa, bunicuțele defilau pline de zâmbete și grație sub ochii noștri plini de admirație. Atât hainele, cât și accesoriile pe care acestea le-au purtat au fost confecționate din materiale reciclabile, în ideea în care anumite haine sau materiale care nu mai erau purtabile, bunicuțele le-au dat o nouă întrebuințare.

Cu siguranță ne-au demonstrat încă o dată că vârsta nu reprezintă un impediment pentru a trăi frumos și colorat. Deci ce să vă mai spunem să realizați cât de bine a fost? Am trăit momente unice pline de emoție, pentru că da, toate momentele alături de bunicuți se transformă așa, am cântat alături de invitați și ne-am amuzat de poeziile și glumele unui bunic cu privire la defilarea de modă a doamnelor.

De aceasta dată, prin evenimentul găzduit de către bunicuți aceștia au donat în urma vânzării articolelor vestimentare și accesoriilor prezentate Asociației Magic People,  pentru a ajuta copiii care sunt defavorizați din punct de vedere al educației. Dorim să le mulțumim pe această cale celor care, vineri, au fost bunici pentru nepoți și mai  vrem să le mulțumim pentru un spectacol inedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.